Så här mitt i natten när jag igentligen borde sova men på grund utav att jag vänt på dygnet så har jag bestämt mig för att byta design här på bloggen. 
Jag tycker att det ser mycket mer profesionellt ut nu och jag hoppas att ni tycker det samma!
 
På bokfronten går det lite segt just nu. Har en inlämningsuppgift kvar från höstterminen och sen så har jag startat upp två nya universitetskurser så det är lite mycket att göra just nu i början av terminen men det reder nog ut sig snart. 
Just nu håller jag i alla fall på med boken "Julia" av Anne Fortier som jag fick av min mamma i julklapp, mycket spännande bok!
Bokhora har bloggat om bookpage.com som utsätt 2012 års snyggaste bokomslag och det fanns några riktigt snygga där! Tyvärr fanns inte omslaget till John Green's book "The Fault In Our Stars", men man kan ju inte få allt! 
Nedan är mina favoriter och inlägget (som bilderna är ifrån) kommer från den HÄR artikeln!
 
goodreads.com
 
Titel: Looking for Alaska
Språk: Engelska
Författare: John Green
Antal sidor: 221
Första raden i boken: "The week before I left my family and Florida and the rest of my minor life to go to boarding school in Alabama, my mother insisted on throwing me a going-away party."

Jag tyckte att denna bok var snäppet bättre än An Abundance of Katherines. Båda skiljer sig så otroligt mycket åt så det är egentligen svårt att riktigt jämföra dem men för någon anledning så "kände" jag mer när jag läste "Alaska". 
Med mycket humor och mycket tanke får man följa ungdomarna på internatskolan Culver Creek Boarding School i deras sökande efter Alaskas sanning och "the great perhaps". 
Vad är meningen med livet? Är allt lidande? Kan du alltid förlåta någon?
John Green, Looking for Alaska,
Gott nytt år alla booklovers därute!
Hoppas att ni har haft ett bra 2012 och att ni ser fram emot ett bra 2013.
Jag ser i alla fall fram emot att under 2013 få läsa många spännande och intressanta böcker under året, både nya och gamla, klassiker och "okända". 
De "mål" jag har just nu är att läsa:
  • 3e boken i Hunger Games-serien
  • Läsa alla Harry Potter böckerna. Har läst bok 1-4 men jag känner att de förtjänar att få läsas om igen, och självklart måste jag sätta tänderna i de andra också!
  • Faktiskt läsa The Hobbit som jag köpte på bok-rean förra våren...
  • Läsa de tre Sagan om Ringen-böckerna
  • Fortsätta läsa John Green's böcker
  • När Ruta Sepetys nya bok kommer ut måste jag köpa den så fort som möjligt!
Vad är era läs-mål för nästa år?