om du bara kunde se mig- cecelia ahern

0kommentarer

Titel: Om du bara kunde se mig
Språk: Läst på Svenska, orginalspråk Engelska
Författare: Cecelia Ahern
Antal sidor: 316
Första raden i boken: "Det var en fredagsmorgon i juni som jag blev bästa vän med Luke"
 
Boken handlar om den pryde och ordningsamme Elizabeth Egan och hur hennes liv ser ut efter att mer eller mindre blivit tvingad till att adoptera hennes systerson. Hon driver ett eget företag och lever ensam tillsammans med Luke (systersonen), och allt verkar rulla på hyfsat, förutom de dagarna hennes syster ringer och är mer eller mindre hjälplös, vilket är ganska ofta. Allt verkar vara som vanligt tills den dagen den mystiske Ivan dyker upp i trädgården.
 
Det här är verkligen inte en bok jag brukar välja att läsa, som sagt jag köpte ju den bara för jag tyckte om hennes roman PS, I love you, så jag hade inte några direkta förväntningar av den.
Boken är inte en typisk romantisk roman utan den har element som gör att man kan hitta delar i boken som passar än själv bäst.
Tyckte inte att boken var någon jätte-höjdare men det jag tar med mig från den här boken är tanken att man kanske måste släppa lite på sina egna begränsningar för att kunna se världen med andra ögon, och vem vet, vi har kanske alla en Ivan som går bredvid oss och visar oss den rätta vägen? 
Cecelia Ahern, Om du bara kunde se mig, PS I Love You,

Kommentera

Publiceras ej