on the edge: my story - Richard Hammond

0kommentarer

Titel: On The Edge: My Story
Språk: Engelska
Författare: Richard Hammond (Mindy Hammond)
Antal sidor: 309
Första raden i boken: "Instinct told me that I was watching one of those things that looked very easy to do but that would, in reality, turn out to be very difficult". 
 
Eftersom detta är en självbiografi så känns det konstigt att säga att den är "jätte bra" eller "dålig" men när det gäller denna bok så har jag inga problem med att beskriva den som just jätte bra!
Sättet den är skriven på, hur man får följa familjen genom en sådan svår tid och hur man får både Richard och Mindy's perspektiv på det hela gör boken så mycket bättre. 
Jag visste sedan tidigare att han hade krashat med en bil, men inte riktigt hur illa det faktiskt var eller vilken typ av bil det var men nu fick man verkligen se "bakom kulisserna" på allt som hände 2006. 
Har länge kollat på "Top Gear" och Richard har alltid varit min favorit och efter att ha läst boken så ändras inte det ett dugg! Han kommer från och med nu vara beviset för mig att bara man kämpar så finns det en chans att man kan klara sig ur de mest horribla situationer. 
Richard Hammond, Självbiografier, Top Gear,

Kommentera

Publiceras ej